Wie ik ben

Mijn naam is Daniëlle. Ik ben 30 jaar en al een aantal jaar getrouwd met mijn man Niels. Samen hebben wij twee kinderen. Lara van 5 jaar en Fynn van 3.5 jaar.  (en twee cavia's die onze dochter "Knabbel en Babbel" genoemd heeft)

Ik heb een aantal jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt, maar wilde graag wat anders gaan doen. Ik wilde graag met kinderen gaan werken en vanuit daar is het idee gegroeid om gastouder te worden. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Lekker knutselen, spelletjes doen, boekjes lezen of lekker wandelen. Als kindjes het naar hun zin hebben, heb ik dat ook. 

 Ik vind dat je als ouders je kind met een gerust hart en een fijn gevoel bij een gastouder moet kunnen laten. Een fijn en veilig gevoel is dan ook wat ik ouders en kinderen wil bieden. 

Een aantal kernwoorden die passen bij mijn visie op opvoeden:

- Liefdevol

- Geborgenheid
- Positief opvoeden
- Geduld
- Communicatie
- Ergonomisch dragen
- Co- sleeping


Ik ben geregistreerd als gastouder in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen) Mijn LRKP nummer is: 193682758.